Bila Time Nak Bersama Jer Suami Akan Pkul Saya Sangat Ksar Giigit Sana Sini Sampaikan Saya Keluar Depan Rumah Pun Malu Bila Orang Tengok

Foto sekadar hiasan..

Salam admin KRT, terlebih dahulu saya minta tolong hide profile saya. Macam ni, masalah saya ni dah lama sebetulnya, dah Dari awal kahwin sampai sekarang, sebetulnya saya malú nak cite dekat orang, hanya page ni sahaja boleh tempat saya luah segala masalah saya, saya dah pernah jumpa kaunselor physicology, pernah jumpa ustadzah, macam macam pandangan I dah dapat, nasihat tapi semua tu tak jalan.

Masalah macam ni min, suami saya sebetulnya orang baik, tanggungjawab dari segi kewangan, semua duit dia dapat dia bagi dekat tangan saya, kadang sampai dompet dia pun tak pernah isi, just ada letak RM200 sahaja buat duit jaga jaga, tu pun berbulan-bulan tak habis. Dia jugak sayang anak-anak, selalu luangkan masa dengan anak kalau time cuti, atau balik kerja, tak pernah lepak dengan kawan,solat tak pernah tinggal, solat subuh pun dia dah pergi masjid dekat rumah solat.

Yang jadi masalah saya selama bertahun tahun berkahwin dia, dia selalu púkúl saya dulu jika nak bersama, dia tàmpar saya, dia kàsàr, sampai saya nangis nangis barulah dia rasa puas, selama saya tak meràung-raung tàndà sàkit dia tak kan berhenti séksa saya dan púkúl saya, tapi tu masa nak bersama jer. Kalau tak masa nak bersama dia tak buat benda tu, saya dah berapa selalu cakap dekat dia untuk stop perbuatan dia, tapi dia tak boleh stop, lepas bersama, lepas dia puas, dia akan minta maaf, saya tak tau kenapa.

Ini dari awal saya kahwin sampai dah 8 tahun, saya dah pernah cerite dekat mak saya, tapi mak saya cakap baik cérai jer. Saya dah berapa kali cakap untuk dia lepaskan saya, tapi dia tak pernah buat. Dan lagi satu time saya datang bulan pun dia selalu líwat saya. Betul betul demi Allah saya dah térseksà, masalah nya daya tahan tubuh saya tak sama macam dulu, masa waktu baru kahwin, saya pun sekarang cepat penat, jadi tiap séksaan yang dia buat saya tak boleh tahan, tiap malam dia buat saya macam tu Bila time nak bersama sahaja dia akan púkúl saya sangat kàsàr gígit sana sini dah biasa sampai saya keluar pun depan rumah malu tengok orang, apa lagi dalam rumah saya masa mak atau sedara datang, saya kena siap labuhkan tudung untuk tutup semua késan penyéksaan suami saya tu.

Sekarang dah 3 hari saya lari dari rumah, bawak anak anak, sebab saya dah tak boleh tahan min, 3 malam sebelom saya lari, saya dah teruk dia buat sampai berdarah darah, sampai saya tak leh tahan lagi, rasa saya nak Mari jer sekarang, saya dah banyak bagi dia nasihat tapi tak jalan, sekarang dah sewa homestay, saya pergi lari dengan anak, saya dah block number whatsapp Dan call dia, saya tau dia dah cari saya, saya nak betul betul tuntuk fasak lepas hari raya, harap harap saya dapat hak jagaan anak saya, alhamdulillah saya ada simpan duit sebab selama ini saya pandai simpan, bolehlah saya start untuk hidup yang baru.

Untuk suamiku saya tau kamu ada dalam page krt ni, if abang ada baca kisah ni, abang mesti tau ini kisah kita, saya betul sayangkan abang, saya betul abang nak berubah, tapi saya dah tak boleh tahan bang, kesihani saya, saya harap abang lepaskan saya kalau abang tak nak berubah, I dah banyak bagi masa selama 8 tahun tapi takde perubahan yang ada cara penyéksaan abang makin menjadi jadi, saya minta maaf kalau dah jadi isteri dérhaka dah lari dari rumah, jangan risau saya ngan anak anak ok, harap abang boleh muhasabah diri di bulan puasa ini. Tq admin

Sumber: Kisah Rumah Tangga via susukurma.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *